Online marketing bureau Amsterdam

Sinds 2002 is Bratpack het online marketing bureau nabij Amsterdam voor meer dan 1250 organisaties. Creatief, flexibel en altijd bereikbaar voor vragen – dat is hoe onze klanten onze webservice omschrijven. Onze klanten krijgen altijd goed en snel resultaat. Zelf zien we ons team als een gezellige groep beroepsfanaten, die naast nauwkeurige resultaten altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en webdesign. Door middel van zoekmachine optimalisatie, het inzetten van advertenties, gebruik van Google Analytics en de jarenlange ervaring van onze online specialisten kunnen wij jou helpen met jouw online ambities.

“Hoeveel vragen we ook hebben, ze worden altijd snel en vriendelijk beantwoord” – Kinderpostzegels.nl

Online marketing is het laatste decennium uitgegroeid tot een volwaardig en competitief vak. Bij Bratpack hebben wij veel ervaring met het onderhouden van sites en kunnen we jou helpen aan meer online bezoekers en aanvragen, terwijl jouw site tegelijkertijd een unieke stijl uitdraagt. Of je nu alles uit handen wil geven of de ontwikkeling van jouw site op de voet wil volgen, wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van al onze stappen en je kan altijd bij ons terecht met vragen.


Volledige online marketing strategie

Bij Bratpack helpen bieden wij een passende zoekmachine marketing strategie. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw huisstijl overal wordt doorgevoerd en jouw doelstellingen bereikt worden. Het optimaliseren van internet marketing is een continu proces waar je veel tijd aan kwijt kan zijn, maar door het door ons te laten bijhouden hoef jij je hier geen zorgen over te maken omdat:

  • Jouw wensen bij ons centraal staan. Vrijwel alles kunnen wij voor je verwezenlijken, van snelle verbeteringen tot unieke website resultaten. Mocht je tijdens het proces toch iets anders willen, dan zijn wij zeer flexibel en stellen wij het plan voor de optimalisatie van jouw website meteen bij;

  • Bij Bratpack een gespecialiseerd team van online developers en content marketeers werkt. Niet alleen zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste SEO ontwikkelingen, wij zeggen waar het op staat en zorgen dat we door het halen van onze deadlines jouw website snel naar een hoger niveau tillen;

  • Bratpack een full service online marketing bureau nabij Amsterdam is. Wij zorgen dus niet alleen dat jouw site optimaal aansluit op de grootste zoekmachines, maar ook dat de site goed onderhouden wordt. Je kan de zorg voor jouw site dus volledig uit handen geven aan ervaren online professionals;

  • In ons team content marketeers zitten die kundig zijn in meerdere talen. Dus ook in andere talen dan het Nederlands kunnen wij jouw website optimaliseren.


Hoe optimaliseren wij jouw website voor zoekmachines?

De wereld van zoekmachines verandert voortdurend. Vooral de laatste jaren worden zoekmachines steeds beter in het beoordelen van sites op basis van of de content op de site overeenkomt met waar de gebruiker naar op zoek is. Geen trucs, maar echte, relevante inhoud scoort hoog. Daarom heb je een goed zoekmachine optimalisatie bureau nodig met een stabiele en doelgerichte strategie om hoog in de resultaten van zoekmachines te komen. Wij optimaliseren jouw website voor zoekmachines, zoals Google en Bing, op de volgende manieren:

  • Onze creatieve content marketeers schrijven content voor jouw website volgens de nieuwste SEO regels en technieken;

  • Met behulp van A/B testen stijlen we jouw website op de manier die het beste aansluit bij jouw doelgroep;

  • Wij maken gebruik van Google Analytics, zodat we niet alleen kunnen zien wat aanslaat op jouw specifieke klanten, maar jij kunt ook zelf de resultaten van je geoptimaliseerde website bekijken;

  • Eventueel zetten wij Google AdWords of Google Ad Grants advertenties voor je op, zodat jouw website een echte boost in de zoekmachines krijgt.

Onze zoekmachine optimalisatie stopt niet bij de grenzen van Nederland. Onze Google gecertificeerde medewerkers kunnen jou ook helpen met wereldwijde zoekmachine optimalisatie. Benieuwd wat wij in Nederland voor jouw website als zoekmachine optimalisatie bureau kunnen betekenen? Kom dan een keer bij ons langs of nodig ons uit voor een gesprek op locatie!


Klantgericht zoekmachine marketing bureau

Internet marketing is op te delen in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Zoekmachine marketing bureau Bratpack nabij Amsterdam zet verschillende tools in om de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website structureel te verbeteren. Door een combinatie van verschillende technieken, veel ervaring en vernieuwingsdrang brengt Bratpack als zoekmachine marketing bureau jouw site naar de beste zoekmachine resultaten. Wij zijn dan ook heel trots op de beoordelingen die klanten ons geven.  

“Zeer servicegericht – alles draaide om het tevreden houden van de klant” – INretail

Niet alleen houden wij je op de hoogte van al onze ontwikkelingen, je kan ook zelf de resultaten zien in Google Analytics. Zo kan je geleidelijk stijgende resultaten voor jouw site zien, van meer bezoekers tot meer conversies, zoals aankopen. Met de juiste zoekmachine marketing stijgt de online omzet van jouw site en laat dat nou net hetgeen zijn waar wij ontzettend goed in zijn. De combinatie van vindingrijke en innovatieve online developers, creatieve content marketeers met vlugge vingers en klantgerichte accountmanagers en projectmanagers is wat ons team zo succesvol maakt als online marketing bureau nabij Amsterdam.


Content is koning bij SEO bureaus

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Voor veel bezoekers op jouw site is namelijk een mooie en functionele site hebben niet genoeg, het is belangrijk dat je site ook gevuld is met goede content. Om als website hoog in de resultatenlijst van zoekmachines te verschijnen moet je kennis hebben over de SEO regels die zoekmachines hanteren. Door de constante veranderingen in de digitale wereld veranderen deze eisen voor websites continu en dit is voor ‘leken’ dus lastig bij te houden. Bij Bratpack volgen wij de online-ontwikkelingen al sinds 2002 op de voet, met veel kennis en ervaring als resultaat. Kwalitatief goed geschreven content is een van onze pijlpunten als online marketingbureau. Dit is namelijk de drijfveer achter jouw website, die ervoor zorgt dat de juiste bezoekers op jouw site terecht komen.

“Bratpack kenmerkt zich door een vernieuwingsdrang, welke past bij de huidige online-ontwikkelingen. Zij staan in de uitvoering heel dichtbij de opdrachtgever” - GroenRijk

Alles wat wij doen staat heel dicht bij jou als opdrachtgever. Ons doel is immers een site creëren die mooi en functioneel is en goed gevonden wordt door bezoekers. Dit alles terwijl de site tegelijkertijd jouw unieke visie uitdraagt. Als SEO bureau zijn wij er dus op gebrand jouw site te optimaliseren voor zoekmachines en jouw wensen. Wij weten precies welke aanpassingen jouw site nodig heeft om succesvol te zijn en maken graag met jou een specifiek plan van aanpak.


Ondersteuning bij zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een uitstekende manier om relevant verkeer naar jouw website te trekken. Het adverteren in een zoekmachine is ook wel bekend als SEA. Waar zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) helpt om je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten, zorgt SEA ervoor dat de site goed vindbaar is tussen de betaalde resultaten. Dit zorgt voor snelle en meetbare resultaten. Bij Bratpack heb je volledig inzicht in de resultaten van jouw site door zoekmachine advertenties. Wij zijn recht voor ons raap en geven je volledige transparantie over de resultaten die wij behalen. Zo zorgen wij voor een goede relatie met en veel vertrouwen van al onze klanten.

De voordelen van adverteren in Google zijn onder andere dat jouw website een hogere plek inneemt in de resultaten. Je hebt ongetwijfeld de advertenties bovenaan de resultatenpagina van zoekmachines wel eens gezien. Daarnaast kun je door middel van extensies ook meer ruimte in de resultaten verkrijgen. Hiervoor is het wel van belang dat jouw advertenties van goede kwaliteit zijn. Het instellen en opzetten van effectieve campagnes kan erg lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Daarom kan een Adwords Consultant van Bratpack jou ondersteuning bieden bij het adverteren in Google! Wij kunnen je helpen om de juiste zoekwoorden te gebruiken en effectieve advertentieteksten op te stellen. Het resultaat? Meer bezoekers en meer aanvragen op jouw website. Bratpack kan zulke goede resultaten leveren als online marketing bureau nabij Amsterdam, door onze uitvoerige kennis van SEO en SEA en het toepassen van de nieuwste online technieken.


Bratpack als compleet web bureau voor iedere site

Bratpack is een full service web bureau. Dit houdt in dat wij niet alleen de content van je site verbeteren aan de hand van de SEO regels en met andere strategieën, zoals zoekmachine adverteren, voor meer bezoekers op je site zorgen, maar dat wij ook jouw website kunnen maken en onderhouden. Je kunt met al je vragen terecht bij een eigen contactpersoon, die volledig op de hoogte is van het project omtrent jouw site. Geen tijd verdoen door keer op keer je wensen te vertellen, maar snel en resultaatgericht aan de slag.  Omdat zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces is, zorgen wij ervoor dat de content op de site regelmatig wordt nagekeken en, indien nodig, wordt aangepast. Een gezellig, maar resultaatgericht team zorgt dat al deze punten worden behandeld en dat alle deadlines gehaald worden.

Of jouw organisatie nu een professionele website nodig heeft, eindelijk goed gevonden wil worden in Google of wanneer je als fondsenwerver het maximale uit Google Ad Grants wilt halen: bij Bratpack ben je al sinds 2002 aan het juiste adres voor optimale online marketing. Met onze persoonlijke, praktische en betaalbare werkwijze ben je verzekerd van een goed eindresultaat dat past binnen het budget! Wil je weten wat Bratpack als online marketing bureau nabij Amsterdam voor jouw website kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons kantoor is goed te bereiken vanuit Amsterdam en omstreken, dus maak vooral een afspraak en kom langs! Nodig je ons liever bij jou op locatie uit? Dan komen we even makkelijk langs!

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht

Experts

Barry Disveld Online Marketeer
Nan Metselaar Online Marketeer